en büyük yasemin fanı Banned
Mesaj Sayısı : 156 Grup : Prenses Karma Puanı : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Üyeleri Tanımak İçin C.tesi Eyl. 06, 2008 7:17 pm | |
| Adınız: Yaşınız: Nerede yaşıyorsunuz: Kilonuz: Boyunuz: Kaçıncı sınıfsınız: Hobileriniz: Fobileriniz: Favori dizileriniz: Favori ünlüleriniz: Favori yemekleriniz: Favori filmleriniz: Favori kitaplarınız: En yakın arkadaşınız[arkadaşlarınız]: En sevdiğiniz Dergiler:
Adınız:elif Yaşınız:11 Nerede yaşıyorsunuz:izmir Kilonuz:35 Boyunuz:142 Kaçıncı sınıfsınız:5 Hobileriniz:yüzmek Fobileriniz:karanlık Favori dizileriniz:avrupa yakası, akasya durağı Favori ünlüleriniz:GRup hepsi Favori yemekleriniz:mantı ve sarma Favori filmleriniz:neşeli ayaklar Favori kitaplarınız: uçan sınıf En yakın arkadaşınız:melis,yaren.dilara En sevdiğiniz Dergiler:gogirl
lütfen herkes doldursun!! | |
|
hepsici Grup Hepsi Üyesi
| Konu: Geri: Üyeleri Tanımak İçin Paz Eyl. 07, 2008 4:51 pm | |
| [u]Adınız: Büşra Yaşınız: 15 Nerede yaşıyorsunuz: BiLecik/Bozüyük Kilonuz: 40 Boyunuz: 1.50 Kaçıncı sınıfsınız: Liseye Geçtimm Hobileriniz:FutboL , Yüzmek ve BasketboL Fobileriniz: Böcekler [böğğ] Favori dizileriniz: Yaprak Dökümü ve Arka SıradakiLer Favori ünlüleriniz: Hepsi-Tokio HoteL Favori yemekleriniz: Mantı- Favori filmleriniz: Şeytan Çarpması Favori kitaplarınız: Mavi SaçLı Kız [spper bişi] En yakın arkadaşınız[arkadaşlarınız]: Ceyda-Hicran-Şule En sevdiğiniz Dergiler:Trendy ve HeyGirl | |
|
ßeautifuL Administators
Mesaj Sayısı : 486 Grup : Administrators Karma Puanı : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: Üyeleri Tanımak İçin Paz Eyl. 07, 2008 6:02 pm | |
| Adınız: DiLara Yaşınız:11 Nerede yaşıyorsunuz: İzmir Kilonuz:40 Boyunuz:1.50-1.60 Arası Kaçıncı sınıfsınız: 5'e Geçtim =) Hobileriniz: Yüzmek, Spor Yapmak, BasketboL, VoLeyboL... Fobileriniz: BöcekLer, KaranLık, AiLeme Zarar GeLmesi... Favori dizileriniz: Yaprak Dökümü, Hepsi 1, SeLena..... Favori ünlüleriniz:Grup Hepsi, Sogapa&KoLera, Grup 84, AvriL Lavinge... Favori yemekleriniz:Sarma, Kısır, Mantı, Sıpagetti, Hamburger, Patates Kızartması, Nuget... Favori filmleriniz: TıLsım... Favori kitaplarınız: Monte Kristo Kontu En yakın arkadaşınız[arkadaşlarınız]: Bütün ArkadaşLarımı ÇoK Seviyorum =) Hepsi Bana Yakın. En sevdiğiniz Dergiler: Hey GirL, Go GirL, Trendy. | |
|