| Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ßeautifuL Administators
Mesaj Sayısı : 486 Grup : Administrators Karma Puanı : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Perş. Eyl. 04, 2008 5:55 pm | |
| Yarışmada Herkes Kendini Hepsi 1 Dizisinin Senaristi Gibi Düşünecek. Yani Herkes Kısa Bir Senarya Yazacak Diyelim...
Yarısmanın Kuralları: Keinlikle Kopya Çekmek Yasaktır.... Kısa ir Senaryo Yazılacaktır. Yazılan Senaryolar En Geç 2 Gün Sonra Gönderilecektir.
Yarışmanın Bitiş Tarihi: 08.09.2008
Yarışmanın Hediyeleri: 1. 10 Rep 2. 5 Rep 3. 3 Rep
Yarışmaya Katılmak İçin Gerekli Bilgiler: Ad: Yaş: Hepsi kızı: Senaryo:
Yarışmanın Jurileri: en büyük yasemin fanı
En son ===ŞeKeR=== tarafından Cuma Eyl. 05, 2008 1:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
en büyük yasemin fanı Banned
Mesaj Sayısı : 156 Grup : Prenses Karma Puanı : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 04/09/08
| |
| |
ßeautifuL Administators
Mesaj Sayısı : 486 Grup : Administrators Karma Puanı : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Perş. Eyl. 04, 2008 6:29 pm | |
| Ad: Dilara Yaş: 11 Hepsi kızı: Gülçin Senaryo: Aşk Herşeyi Affeder Mi?
Bugün Herşey Çok Güzeldi. Ve Yine Benim Sakarlıklarım. Bugün Cemre Sevgilisi İle Yemeğe Çıktı. Eren İse Yine Bizi Yemekleri İle Boğdu Hep Bana Yediriyor. Yemek İstemiyorum Ama. Yasemin İse Alışveriş Yaptı. Ben İse Hep Kapıyı Açıyorum. Birgün Yaseminle Beraber Alışverişe Gittik. Korkutun Yanında Genç Biri Vardı. Kardeşiydi. O Zaman Düşündüm. Gerçekten Korkutun Kardeşi Değilde Sevgilisi Olsaydı? Diye. Sonra Eve Geldik. Akşam Oldu. Uyuduk. Gece Uzanırken Bazı Sözler Aklıma Geldi. Sonra Yarın Kalkınca Elime Bir Kağıt Ve Bir Kalem Aldım. Ve Aklımdaki Bütük Şarkı Sözlerini Yazdım. Kızlara Gösterdim. Çok Güzel Dediler. Bundan Çok Güzel Bir Şarkı Olacağını Söylediler. Çok Sevindik. Mert Müziği Ayarladı. Ve Her Zamanki Gibi Çok Güzel Bir Müzik. Müzik Eşliğinde Kağıda Bakarak Şarkıyı Söyledik. Çok Güzel Olmuştu. Şarkının Adı, Aşk Herşeyi Affeder mi? İdi. Sonra Şarkıyı Pisaya Çıkarttık. CD'lerden Çok Alındı. Çok Güzel Bir Şarkı Olmuştu. Kızlar Bana Şarkının Sözleri İçin Çok Teşekkür Ettiler. Bugün Çok Güzel Ve Bi O Kadarda Yorucu Bir Gündü. Hemen Uyuyacağım.
Not: Senaryo Kesinlikle Bana Aittir! Çalanı Kötü Bir Şekilde Cezalandırırım!
En son ===ŞeKeR=== tarafından C.tesi Eyl. 06, 2008 1:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 156 Grup : Prenses Karma Puanı : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Perş. Eyl. 04, 2008 6:33 pm | |
| | |
|
| |
ßeautifuL Administators
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Perş. Eyl. 04, 2008 6:34 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Cuma Eyl. 05, 2008 1:03 pm | |
| aa başka katılan yok mu ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Cuma Eyl. 05, 2008 1:56 pm | |
| flood için özr ama dilaracım senin seneryonun başlıkla hiç alakası yok neden acaba? | |
|
| |
ßeautifuL Administators
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) C.tesi Eyl. 06, 2008 1:08 am | |
| Aşk Herşeyi Affeder Mi? Şarkısının Sözlerinin Nasıl Bulduklarını Kafadan Attım Yazdım Canım Ekledim Canım Şarkının İsmini Yani Ek Yaptım Yeniden Oku. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) C.tesi Eyl. 06, 2008 1:01 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Paz Eyl. 07, 2008 5:07 pm | |
| flood için özr ama katılım yok katılım olmadığı içinde yarışmaya kilit istiyorum | |
|
| |
ßeautifuL Administators
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Paz Eyl. 07, 2008 5:11 pm | |
| Hayır Kilitlenmicek! Madem Yarışma Açtın Beklemek Zorundasın Canım! | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Paz Eyl. 07, 2008 5:12 pm | |
| ama cnm yarın yarışmanın bitiş tarihiii | |
|
| |
ßeautifuL Administators
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Paz Eyl. 07, 2008 5:15 pm | |
| O Zaman Yarın Kilitlenecek! | |
|
| |
hepsici Grup Hepsi Üyesi
| |
| |
| |
| |
ßeautifuL Administators
| |
| |
hepsici Grup Hepsi Üyesi
| |
| |
ßeautifuL Administators
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Paz Eyl. 07, 2008 5:18 pm | |
| Hadi Canım Kırma ELifi (Bence ) | |
|
| |
hepsici Grup Hepsi Üyesi
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Paz Eyl. 07, 2008 5:20 pm | |
| ok bi buliiim baqam aklıma gelirse yazarım | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Paz Eyl. 07, 2008 5:21 pm | |
| cnm acele olursa sevinirim çünkü yarışma yarın bitio | |
|
| |
hepsici Grup Hepsi Üyesi
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Paz Eyl. 07, 2008 5:22 pm | |
| yhaa ozaman katıLmayayım yhaa çnkü ben böle şeyleri becerememm | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Paz Eyl. 07, 2008 5:23 pm | |
| ay çok nazlısın küçükken hiç kafandan hikaya yazadınmı??? | |
|
| |
hepsici Grup Hepsi Üyesi
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Paz Eyl. 07, 2008 5:24 pm | |
| yha sana sorcak değiLim karışma İşime | |
|
| |
ßeautifuL Administators
| Konu: Geri: Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) Paz Eyl. 07, 2008 6:23 pm | |
| Kavga Çıkartmayın Uyarı ALırsınız! Konuya Devam! | |
|
| |
| |
| |
| Hepsi 1 Senaryo Yazma Yarışması (en büyük yasemin fanı) | |
|