ßeautifuL Administators
Mesaj Sayısı : 486 Grup : Administrators Karma Puanı : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Yarışma Açmak İsteyenler... Çarş. Ağus. 20, 2008 9:25 pm | |
| "" Forumda Yarısma Düzenlemek isteyenler Bu konuya cevap yazacaklardır.S.mod ve üstü yetkideki kisiler onay verdikleri yarısmaları acacaktır.
Yarısma Düzenlemek isteyen ArkadasLar mutlaka ;
Yarısmanın acıklamasını Yarısmanın kurallarını Yarısmanın Bitis Tarihini Yarısmaya katılmak icin gerekli bilgileri ve Yarısmanın ödüllerini yazmak zorundadır.
Yarısma acmak icin PM(özel mesaj) Yollamak kesinlikle yasaktır.! ""
gereksiz mesaj yazmayın
benim yarısmam neden acıLmadı gibi yorum yazmayın.. böLe yazanLarın yarısmaLarı hiç acıLmaz..!
En son ===ŞeKeR=== tarafından Perş. Eyl. 04, 2008 5:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
en büyük yasemin fanı Banned
Mesaj Sayısı : 156 Grup : Prenses Karma Puanı : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Yarışma Açmak İsteyenler... Perş. Eyl. 04, 2008 5:40 pm | |
| ben yarışma açmak istiyorum
Yarısmanın acıklamasını: yarışmada herkes kendini hepsi 1 dizisinin senaristi gibi düşünecek. yani herkes kısa bir senerya yazacak diyelim...
Yarısmanın kurallarını:keinlikle kopya çekmek yok....ve kısa bi seneryoo....yazılan seneryo lar engeç 2 gün sonra buraya gönderilecektir.. yarışma yarından itibaren başlayacaktır.. yarışmanın jürisi benim...
Yarısmaya katılmak icin gerekli bilgileri:Ad: Yaş: Hepsi kızı: | |
|
ßeautifuL Administators
Mesaj Sayısı : 486 Grup : Administrators Karma Puanı : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: Yarışma Açmak İsteyenler... Perş. Eyl. 04, 2008 5:56 pm | |
| Bilgi Yetersiz! Ama Senle Görüşüp Bilgileri Düzelttim Konuyu Açtım! | |
|
*yoshy* Grup Hepsi Üyesi
Mesaj Sayısı : 117 Karma Puanı : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 08/08/08
| Konu: Geri: Yarışma Açmak İsteyenler... C.tesi Eyl. 13, 2008 9:46 pm | |
| bende yarışma açmak istiyorum yarışmanın konusu:grup hepsiye kısa bir mektur
kurallar
kopya yok mektup kesinlikle sana ait olacak mektupta kensdi duyguların yer alıcak mektubunda bulundurabilirsem resimde lsun resimi kendin yapıcaksın ama.
katılmak için
ad: yaş: mektup kime: mektubun | |
|
ßeautifuL Administators
| Konu: Geri: Yarışma Açmak İsteyenler... Paz Eyl. 14, 2008 3:52 pm | |
| BiLgi Yetersiz! ÖdüLLer Nerde? | |
|
en büyük yasemin fanı Banned
Mesaj Sayısı : 156 Grup : Prenses Karma Puanı : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Yarışma Açmak İsteyenler... Paz Eyl. 14, 2008 6:33 pm | |
| | |
|